visitar la pàgina normal


13-10-2017

Juncker fa costat al gobierno per por a un possible efecte dòmino a Europa

imatgeEl president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha assegurat durant una conferència amb estudiants a Luxemburg, que no vol que Espanya es trenqui. Les declaracions del president no sorprenen després que la pròpia Comissió Europea fes més gran la seva vergonya ingnorant la violència policial del 1-O
El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha assegurat que la independència de Catalunya podria tenir un efecte contagi en altres territoris d'Europa. "Si Catalunya es converteix en independent, altres farien el mateix. Això no m'agrada", ha reiterat.
 
Durant una conferència a una Universitat de Luxemburg ha mostrat la seva preocupació pel conflicte a Catalunya i ha declarat que no vol que Espanya es trenqui.
 
En referència a les peticions de medicació de la Unió Europea, Juncker ha afirmat que no és possible la seva participació en una mediació entre el govern espanyol i el català perquè només una de les dues parts ha fet aquesta petició.

Juncker es reunirà amb Pedro Sánchez a Brussel·les dijous vinent

El president de la Comissió Europea (CE), Jean-Claude Juncker, es reunirà amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, dijous 19 d'octubre a les deu del matí. La trobada està prevista a Brussel·les, on el president Juncker mantindrà reunions amb líders polítics de diferents països. Alexander Winterstein, portaveu de l'executiu comunitari, ha indicat durant la roda de premsa d'aquest divendres que no el "sorprendria" si la situació a Catalunya és un dels temes a tractar durant la trobada. "Aquesta és una reunió on el president parlarà d'assumptes d'interès comú", ha afirmat Winterstein. 
© directe.cat
some rights reserved