visitar la pàgina normal


14-3-2018

La BBC ho té clar, Clara Ponsatí és una ''consellera a l'exili''

imatge
@JoanSole_ | El retorn de la consellera legítima, Clara Ponsatí, a la Universitat de Saint Andrews ha obert un nou front per a l'Estat que no només evidencia la prevaricació del jutge Llarena amb l'euroordre, sinó que contempla com mitjans influents com la BBC utilitzen el terme "exiliats" sense dilacions.
En l'entrevista concedida a Niall O'Gallagher, corresponsal a Escòcia de la BBC, la consellera denuncia que és un "escàndol democràtic" que a Europa occidental "tinguem gent a la presó per les seves opinions polítiques".
 
Ponsatí denuncia que després del referèndum "l'Estat i la justícia espanyola estaven determinats a violar els drets humans per reprimir els líders del referèndum català, i estic segura que com a membre del Govern ara estaria a la presó". La consellera creu que si torna a Barcelona, la policia l'anirà a buscar, "vindrà a buscar-me per dur-me a Madrid i anar a la presó".
 
La BBC no s'oblida de la situació dels presos polítics, "la situació dels presos és horrorosa, són a la presó sense judici, amb una presó preventiva per crims que només són possibles amb violència i ells són gent pacífica, són pacifistes".
© directe.cat
some rights reserved