visitar la pàgina normal


16-4-2018

Un Guardia Civil atropella mortalment un ancià, es fuga i amaga el vehicle a la Caserna del cos policial

imatgeRedacció | Aquesta notícia molt probablement no la retuitejaran des del perfil oficial de la Guardia Civil malgrat que tinguin un compte molt actiu. I és que no deixa gaire ben parat el cos policial espanyol. Un agent va atropellar mortalment un ancià i va fugir amagant el vehicle a la Caserna del cos policial. Després de 10 dies, l'han localitzat. Els fets han passat a un poble prop de Lleó (Castella i Lleó).
Fa deu dies es va produir un atropellament al poble de Villablino (Castella i Lleó) el conductor es va fugar. Tal com explica iLeon.com, ahir, la víctima, un ancià de 84 anys, va morir. Després d'una intensa investigació i, sobretot, gràcies a l'ajuda ciutadana, ha resultat que l'homicida és un agent un guàrdia civil de la comarca, de 47 anys i destinat a la Comandància de Lleó, lloc on va ocultar durant dies el turisme implicat fins que va ser identificat i detingut.
 
La víctima va ser atropellada a l'avinguda d'Astúries de la vila el passat dissabte 31 de març al voltant de les deu de la nit quan sortia del restaurant 'El Marga' i va creuar el pas de vianants.
 
En aquell moment, segons ha determinat la investigació, el conductor d'un turisme de la marca BMW Sèrie 5, de color negre, el va atropellar, donant-se posteriorment a la fuga sense atendre la persona ferida. Gràcies a l'ajuda ciutadana van aconseguir identificar el seu propi company, amb la sorpresa que el BMW havia estat estacionat pel presumpte autor de l'atropellament a la mateixa Comandància de la Guàrdia Civil, que tan sols va tapar el dany causat per l'impacte en la part davantera del vehicle.
© directe.cat
some rights reserved