visitar la pàgina normal


14-3-2018

[Vídeo] Al PP li molesta el dret a manifestar-se dels ciutadans

imatgeRedacció | "Treure pancartes al carrer no serveix per absolutament res", ha reblat el portaveu del PP, Rafael Hernando, aquest dimecres al matí al Congreso de los Diputados, en el debat sobre les pensions. En la seva intervenció, Hernando ha menyspreat les mobilitzacions populars, demostrant que el PP no té cap tipus d'interès en escoltar les reivindicacions de les manifestacions ciutadanes recents com la dels pensionistes, el 8M o el 3-O.
En el marc de les pensions, ha acusat l'oposició de "fer demagògia", de venir a la cambra a "enganyar a la gent" i "treure pancartes al carrer que no serveix per a res".

"Vostès són molt generosos a l'hora de donar, però no saben recaptar", ha retret Hernando als partits de l'oposició, dels que ha dit q només saben posar "pegats".

En la mateixa línia que el vicesecretari de comunicació del PP, Pablo Casado, Hernando ha utilitzat la situació a Grècia per carregar contra "l'esquerra", recordant que el govern grec va haver de retallar les pensions un 40%.

 
© directe.cat
some rights reserved