El digital dels que votaran #SíSí. N. 3873. Dilluns, 18 de desembre de 2017 08:16 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zapatero: 'Catalunya reclama el que no li correspon'

Salgado descarta que el PSC sigui capaç de votar contra el PSOE al Congrés

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El pols entre el Govern espanyol i la Generalitat pels fons de competitivitat continua pujant de to. El president espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, va defensar ahir a Albacete que no pensen pagar els 1.450 milions del fons de competitivitat que deuen al Govern de la Generalitat perquè asseguren que Catalunya reclama 'el que no li correspon', en considerar que aquesta xifra s'ha de pagar el 2013, la suposada data de liquidació. Cal recordar que els anys anteriors Madrid va pagar la partida amb puntualitat. Zapatero va aprofitar per carregar contra els interessos catalans en assegurar que, pel que fa als impostos, ens trobem en un 'temps històric d'igualtat' entre els territoris. Per la seva banda, la ministra d'Economia espanyola, Elena Salgado, va descartar la possibilitat que el PSC voti contra el PSOE a Madrid i defensi els fons de competitivitat, tal com va plantejar Joaquim Nadal.
psoe, socialistes, zapatero, josé luis rodríguez zapatero, sant jordi, psc
Comparteix
   


Etiquetes
Salgado va assegurar en ser preguntada per aquest possible desmarcament del PSC a Madrid de manera contundent: 'No tinc cap inquietud per això, tots els diputats són conscients que s'ha de complir el dèficit'. A més la ministra va posar en dubte que el 2013 aquests diners s'arribin a pagar, ja que considera que 'caldrà veure de quina xifra es tracta' quan arribi el moment de pagar-ho.

De moment les tesis de Salgado respecte al PSC són correctes, ja que els socialistes catalans no han fet cap pas a favor de defensar els 1.450 milions a Madrid, i no van subscriure la moció d'ERC al Congrés a favor de cobrar aquest endarreriment. D'ençà de la democràcia, els socialistes catalans no s'han desmarcat mai del PSOE a Madrid.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
18 d'abril de 2011, 21.08 h

Crec que a Madrid ens tenen presa la mida i que els casos de corrupció a Catalunya són una llosa terrible que tenim damunt mateix ( sense ser-hi pasrtícips), els catalans. Resulta fàcil pensar que si els partits i els polítics de Catalunya no fan més pels ciutadans catalans és perquè tenen molt que amagar. D'altre manera no s'enten que ens sotmetin des Madrid a aquesta asfíxia econòmica tan planificada i descarada. El menyspreu arriba a cotes infinites. Pel que es veu, no tenim dret a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
18 d'abril de 2011, 20.55 h

Parlem de subencions? ... 69.000 milions d'euros ha rebut Andalusia en subvencions europees.
http://www.diariodesevilla.es/balancedeunadecada
Quan la crisi ja era reconeguda, el mes de març del 2010 El govern central liquida el deute històric amb Andalusia.
http://www.libertaddigital.com/economia/el-ejecutivo-liquida-la-deuda-historica-de-andalucia-784-millones-de-euros-1276387815/


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
18 d'abril de 2011, 20.38 h

S'hauria de fer un seguiment dels 2.500 milions d'eruros que l'any 2009 el PSOE va destinar a Andalusia per un projecte que tenia com a finalitat fer de l'àrab la segona llengua estranjgra a secundària. També de les compensacions pel seu deute històric. http://www.diariodesevilla.es/article/andalucia/596032/andalucia/impulsara/arabe/como/segunda/... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
18 d'abril de 2011, 16.22 h

Després d'uns "caladetes" i unes "esnifades" es poden dirm coses com aquestes. Ara vull veure que diuen el "criats del PSOE alies PSC." El PSC cdesprés de la eurodiPUTAda que vota i no sap el que vota, necesitem que la recuperin per empleada doméstica i expulsar-la de EurodiPUTAda. Un NI-NI està mil cops més preprat que ella.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
toni fletxa vic
18 d'abril de 2011, 16.04 h

el que no ens correspon és espoli fiscal al qual ens sotmet Espanya ,20.000 milions cada any que no tornen ,això sí diners per rescatar els seus estimats bancs n'hi han de sobres .
Els sr. de ciu no haurien d'anar a pidolar a Madrid ,en treuran el mateix que ens han donat durant 300 anys .
Només hi ha una solució ,comença a ser hora que l'apliquem perquè sinó no ens en sortirem mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
David fletxa Tortosa
18 d'abril de 2011, 13.09 h

Aquest tio es mereix l'Oscar al millor secundari, la seva interpretació de política nefast, mentider i superat per les circunstàncies és antològica! Llàstima que sigui la vida real. Una recull de les millors mentides d'aquest Pinotxo: http://vaderiure.blogspot.com/


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
mario fletxa barna
18 d'abril de 2011, 13.07 h

Nois no calen pebrots, calen bons polítics ferms i seriosos, valents i decisius , com el president MACIÂ.
La història ens ho recorda cada vegada que cal. Nosaltres, em de recollir-la i anar endavant, sense presses
però d'una manera contundent i sense parar. Ha de ser la nostra resposta
VISCA LA TERRA...LLIURE!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
18 d'abril de 2011, 10.59 h

I és que després de tants anys de "peix al cove" i, sobretot, d'entomar, ens ha quedat "la ullera" insensible i ja tant s'hi val el que ens facin o ens diguin. COLLONS!!! Reaccionem tots plegats d'una punyetera vegada! Deixem-nos de pactar per recollir quatre engrunes! Ells estan convençuts de que, ens facin el que ens facin, "los catalanes se quejan mucho, pero luego nada". I així ens va. Hem arribat a un punt de no retorn i, el que és cert, és que mai ho hem tingut tant bé com ara. Ens... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
18 d'abril de 2011, 09.51 h

Quina es la resposta del PSC a la Sra Salgado??? o pensen continuar baixanse els pantalons?? Al Sr Duran el ¨cruxifiquem¨per federalista i tou pero als comentaris de la Sra Salgado no hi diguem res?? On estan les opinions dels lectors de Directe .cat que son socialistes: opineu companys, tots mantenim als mateixos i ens expolien per igual
Salutacions


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Enric fletxa Barcelona
18 d'abril de 2011, 09.11 h

Passarà a la història com el president espanyol més nesfast. Pitjor que l'Aznar. I mira que això ja semblava insuperable. Pel que fa als diners, Catalunya hauria de fer un nou tancament de caixes. Ni un sol euro per aquesta colla de paràsits.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat




EDITORIAL fletxa

#21D L'enquesta del @directe : Els independentistes tenen a tocar el 50% dels vots

El primer que hauria de fer el proper govern independentista es crear una sindicatura electoral per no haver de patir mai més la santa inquisició de la junta electoral espanyola. Malgrat tot, el proper dijous els partidaris del 155 tindran ... Llegir-ne més

ENQUESTES enquestes

A qui votaràs el 21-D entre els partits independentistes? (3)




29%



49%



22%




Vots 1011 vots   Comentaris 4




BLOGS enquestes

El Dietari del Procés El Dietari del Procés
A matadegolla
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
L’horitzó del 21-D
Joan Lladonet Joan Lladonet
El Gobierno contra la llibertat d'expressió
Xavier Guarque Xavier Guarque
Com a corrector d'errors
Vicent Luna Vicent Luna
Antoni Miró, la mirada rebel
Joan Guerola
Contes d'en Jan Bosch 176 El Gat
El Comunicado - JL Herrera El Comunicado - JL Herrera
El 21D no va solo de Independencia
Estanis Alcover Estanis Alcover
Sàpiens aporta una bona història del periodisme de Catalunya






#CATALUNYAusurpada fletxa









publicitat





#xocdetrens fletxa








publicitat





publicitat







publicitat



publicitat



publicitat





logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.