El digital dels que votaran #SíSí. N. 3873. Dilluns, 18 de desembre de 2017 05:58 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Esquerra vol que els diputats catalans a Madrid facin pressió per reclamar més infrastructures

El poraveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, ha reclamat la creació d'una taula permanent de partits catalans al Congrés

Comentaris 14  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, que els diputats catalans a Madrid facin pinya. Seguint el vell lema que la unió fa la fora, vol crear una taula permanent de partits catalans en el Congrés dels Diputats que "marqui un programa de mínims" en matèria d'infraestructures de cara als pròxims Pressupostos Generals de l'Estat. Ridao ha anunciat que, en cas que la seva iniciativa "no doni fruits", ERC iniciarà contactes amb la societat civil per a "assumir les seves propostes"

El portaveu d'ERC al Parlament, Joan Ridao, ha reclamat la creació d'una taula permanent de partits catalans en el Congrés dels Diputats que "marqui un programa de mínims" en matèria d'infraestructures de cara als pròxims Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) i la següent legislatura, formant així un "grup de pressió".

Aquest grup funcionaria al marge del Pacte Nacional d'Infraestructures i serviria per a vetllar per la "competitivitat" de Catalunya en l'àmbit de les infraestructures, després dels problemes viscuts en els últims dies en la xarxa ferroviària, el subministrament elèctric, l'aeroport d'El Prat i les autopistes.

Ridao ha anunciat que, en cas que la seva iniciativa "no doni fruits", ERC iniciarà contactes amb la societat civil per a "assumir les seves propostes" en infraestructures i "fer-les seves" per a defensar-les en el Congrés, "si és necessari en solitari".





COMENTARIS fletxa taronja

item
#14
JOAN MONCHO fletxa L`ALFAS DEL PI (PAIS VALENCIA)
15 d'agost de 2007, 14.45 h

Molt be aquest article d`esquerra, hi ha que demanar a la gent civil propostes, per fer mes infraestructures perque fa falta, açi al pais valencia, tenim molts punts negres en les carreteres, i no hi fan res, molt be esquerra, poc o poc farem pinya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Pere fletxa Badalona
14 d'agost de 2007, 23.13 h

El titol de la noticia hauria de ser:

Erc vol que els diputats catalans a Madrid facin pinya per reclemar la indèpendencia de Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
David Vallespí fletxa Barcelona (o el que queda d'ella)
14 d'agost de 2007, 10.25 h

Els d'ERC tenen una cara més dura que el pa de 7 dies. Que comencin per no saltar-se les compareixences dels veïns catalans a las comissions del Senat espanyol, com per exemple van fer amb la compareixença de la Plataforma AVE pel litoral, on a ser l'únic grup que no va aparèixer pel senat. Si haguessin fet la seva feina pot ser ara no estaríem com estem, sense servei de Rodalies que cada dia té menys usuaris.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Laia fletxa Osona
13 d'agost de 2007, 23.50 h

Molt clarificadora la teva opinió "podem pactar amb el PSOE o amb el PP". No haviem quedat que pactar amb el PSOE era vendre's el país ? (o només és vendre's el país si ho fan els altres? Pactar amb el PP ho veus bé, i amb ERC no ?).

Amb gent com tu no m'estranya que els convergents estiguem a l'oposició.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
13 d'agost de 2007, 23.06 h

Laia, podem pactar amb el PSOE o amb el PP, Son rivals. Amb ICV es difícil no tenim res en comú igual que amb Ciudandanos. Amb esquerra no podem NO es un rival, es el nostre enemic i el que vol es la nostra destrucció EL pacte ER CiU es Impossible.
Jo, el95% de les retallades de l'estatut de 30 de setembre les van pactar Puigcercós i Ridao amb el Rubalcaba....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Jo fletxa Barcelona
13 d'agost de 2007, 14.49 h

Sembla prou clar qui proposa anar plegats per tenir més força i qui ho rebutja sistematicament. Com han dit més avall, el cas de l´estatut va ser un gran exemple per veure quins van ser els partits que van mirar pels seus interessos i quins van defensar el text del 30-S.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Laia fletxa Osona
13 d'agost de 2007, 14.41 h

Berta, si els convergents no volem anar amb ERC, amb qui volem anar doncs ? Amb qui tens ganes d'anar tu, mirant la resta de partits del Parlament ? Amb el PP ? Amb els sociates ? Amb iniciativa ? Ciutadans ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
13 d'agost de 2007, 14.00 h

Jo de Barcelona, nosaltres no ens prodem apropar a ER. VCada cop que ho fem, miren de degollar-nos. Aixi que aneu a la vostra, amb els sociates, amb els iniciatius...i nosaltres anirem de la ma dels catalans que ens fan costat. De bon rollo eh, pero per la nostra supervivencia politica ER es perillos....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Jordi fletxa Manresa
13 d'agost de 2007, 13.53 h

Amb esquerra res de res, que s'espavilin ells solets amb els sociates i el seu govern amic.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Jo fletxa Barcelona
13 d'agost de 2007, 12.37 h

ERC ja va proposar el "front comú" i va ser un desastre. Ara ho tornarà a ser. Però caldria prendre nota de qui són els partits que miren només pels seus interessos i qui és qui proposa anar tots junts per aconseguir tenir més força.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat




EDITORIAL fletxa

#21D L'enquesta del @directe : Els independentistes tenen a tocar el 50% dels vots

El primer que hauria de fer el proper govern independentista es crear una sindicatura electoral per no haver de patir mai més la santa inquisició de la junta electoral espanyola. Malgrat tot, el proper dijous els partidaris del 155 tindran ... Llegir-ne més

ENQUESTES enquestes

A qui votaràs el 21-D entre els partits independentistes? (3)




29%



48%



23%




Vots 929 vots   Comentaris 4




BLOGS enquestes

El Dietari del Procés El Dietari del Procés
A matadegolla
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
L’horitzó del 21-D
Joan Lladonet Joan Lladonet
El Gobierno contra la llibertat d'expressió
Xavier Guarque Xavier Guarque
Com a corrector d'errors
Vicent Luna Vicent Luna
Antoni Miró, la mirada rebel
Joan Guerola
Contes d'en Jan Bosch 176 El Gat
El Comunicado - JL Herrera El Comunicado - JL Herrera
El 21D no va solo de Independencia
Estanis Alcover Estanis Alcover
Sàpiens aporta una bona història del periodisme de Catalunya






#CATALUNYAusurpada fletxa









publicitat





#xocdetrens fletxa








publicitat





publicitat







publicitat



publicitat



publicitat





logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.