El digital dels que votaran #SíSí. N. 3903. Dijous, 18 de gener de 2018 04:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els catalans han reclamat la independència; Foment torna a reivindicar el pacte fiscal

Foment reclama la constitució d'un govern ''estable'' per reactivar l'economia i crear ocupació

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El Comitè Executiu de Foment del Treball s'ha felicitat per ''l'elevada participació'' dels comicis que suposa la ''millor'' manera d'exercir la democràcia en uns moments de ''greu crisi econòmica i d'inestabilitat social i institucional''. Foment reclama ''la responsabilitat'' de la força política majoritària i de la ''resta de grups'' per contribuir a la constitució d'un nou Govern que aporti ''cohesió i estabilitat'' i generi la confiança necessària per afrontar la crisi i crear ocupació. En el comunicat de la reunió, la patronal recorda el paquet de 100 mesures que va presentar abans de les eleccions i demana ''l'inici'' la negociació del pacte fiscal per millorar el finançament de Catalunya.

Comparteix
   

Els empresaris adverteixen que en aquests moments l'escenari polític de Catalunya formen part del ''focus d'atenció internacional'' i això obliga a afegir un punt més de ''responsabilitat'' per projectar als mercats un missatge de ''compromís'' sobre la voluntat ferma d'atendre la resolució dels problemes ''sense vacil·lacions'', a través dels diàleg i l'acord per preservar el model de l'Estat del Benestar i la cohesió social. 

En el comunicat que resumeix la reunió d'aquest dilluns a la tarda del Comitè Executiu de la patronal, els empresaris recorden el document de ''100 propostes per al nou Govern'' que es va aprovar a primers d'aquest mes de novembre i que suposen un conjunt de mesures que responen a la ''inquietud'' dels empresaris catalans, segons el que diu Foment. 

Entre aquestes mesures, recorda Foment, s'inclou la reclamació d'iniciar una negociació per treballar en el pacte fiscal que millori el finançament de la Generalitat. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Sóm i serem fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 15.47 h

Se'l poden fotre al cul el pacte fiscal. Ara ja no el volem. Ara volem més, molt més, ara ho volem TOT i ho tenim clar, molt clar. No pararem fins dir-li adeu a aquesta Espanya ridícula, cutre, feixista i pobre (econòmicament i espiritualment). Catalunya es mereix algo millor peró ells no es mereixen res més que quedar en ridícul davant tota Europa. Cutres que són uns cutres !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Juli fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 10.41 h

Sí, són les 100 propostes per aconseguir que Catalunya se'n vagi a la merda i la patronal i Espanya segueixin vivint a les nostres costelles. Que en són de malparits i indesitjables els de Foment!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Toni fletxa Ripoll
27 de novembre de 2012, 10.34 h

Moltes empreses estan obligades a estar en patronals, però en realitat no els representen, i ells segueixen a la seva bola. És clar que la majoria de catalans ja no volem el pacte fiscal, volem la Independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
L'única manera de crear riquesa i mantenir-la fletxa és alliberant-nos de qui ens expolia
26 de novembre de 2012, 20.23 h

http://www.youtube.com/watch?v=iS6REDrweFI&feature=plcp

Catalonia have 1000 years of History, during middle ages consolidates its expansion. The Catalan nation was be attacked by bourbon troops from 1707 to 1715, losing all the sovereignty and transferring all political power to Madrid. In 1808 Spain is consolidated like a only one state, with only one king: Jose I Bonaparte, the first King of Spain.
In 2010 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat








EDITORIAL fletxa

Que La Vanguardia i El Periódico no ens marquin el full de ruta

Els dos grans grups de comunicació estan immersos en una ofensiva per impedir que Puigdemont sigui investit president i ja marquen el relat en tertúlies matinals de mitjans espanyols i també catalans en el sentit d’assenyalar Puigdemont ... Llegir-ne més



publicitat



ELS VÍDEOS fletxa

[Vídeo] Mai oblidarem aquell #1O i aquest magnífic vídeo del @sergipinkman ens hi ajuda #Llibertatpresospolítics

comentaris

BLOGS enquestes

Josep Maria Loste Josep Maria Loste
Ha arribat l’hora de persistir
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
L'independentisme comença a recuperar posicions
Vicenç Plans Vicenç Plans
La proximitat de la injustícia: aprendre a resistir més (17/1/2018)
Cesc Batlle Cesc Batlle
No tenim el mandat
Miquel Estruch Miquel Estruch
Jo no sóc com tu. (Carta a l'Oriol Junqueras)
Estanis Alcover Estanis Alcover
El futur del periodisme de proximitat encara promet
Màrius Viella Màrius Viella
La necessària revolució energètica
Josep Pinyol Josep Pinyol
Resolució democràtica del conflicte(3): Ampliar la majoria social




publicitat



#CATALUNYAusurpada fletxa







#xocdetrens fletxa








publicitat





publicitat








logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.