directe ! a La República. N. 4060. Dissabte, 23 de juny de 2018 15:33 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Els catalans han reclamat la independència; Foment torna a reivindicar el pacte fiscal

Foment reclama la constitució d'un govern ''estable'' per reactivar l'economia i crear ocupació

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El Comitè Executiu de Foment del Treball s'ha felicitat per ''l'elevada participació'' dels comicis que suposa la ''millor'' manera d'exercir la democràcia en uns moments de ''greu crisi econòmica i d'inestabilitat social i institucional''. Foment reclama ''la responsabilitat'' de la força política majoritària i de la ''resta de grups'' per contribuir a la constitució d'un nou Govern que aporti ''cohesió i estabilitat'' i generi la confiança necessària per afrontar la crisi i crear ocupació. En el comunicat de la reunió, la patronal recorda el paquet de 100 mesures que va presentar abans de les eleccions i demana ''l'inici'' la negociació del pacte fiscal per millorar el finançament de Catalunya.

Comparteix
   

Els empresaris adverteixen que en aquests moments l'escenari polític de Catalunya formen part del ''focus d'atenció internacional'' i això obliga a afegir un punt més de ''responsabilitat'' per projectar als mercats un missatge de ''compromís'' sobre la voluntat ferma d'atendre la resolució dels problemes ''sense vacil·lacions'', a través dels diàleg i l'acord per preservar el model de l'Estat del Benestar i la cohesió social. 

En el comunicat que resumeix la reunió d'aquest dilluns a la tarda del Comitè Executiu de la patronal, els empresaris recorden el document de ''100 propostes per al nou Govern'' que es va aprovar a primers d'aquest mes de novembre i que suposen un conjunt de mesures que responen a la ''inquietud'' dels empresaris catalans, segons el que diu Foment. 

Entre aquestes mesures, recorda Foment, s'inclou la reclamació d'iniciar una negociació per treballar en el pacte fiscal que millori el finançament de la Generalitat. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Sóm i serem fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 15.47 h

Se'l poden fotre al cul el pacte fiscal. Ara ja no el volem. Ara volem més, molt més, ara ho volem TOT i ho tenim clar, molt clar. No pararem fins dir-li adeu a aquesta Espanya ridícula, cutre, feixista i pobre (econòmicament i espiritualment). Catalunya es mereix algo millor peró ells no es mereixen res més que quedar en ridícul davant tota Europa. Cutres que són uns cutres !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Juli fletxa Barcelona
27 de novembre de 2012, 10.41 h

Sí, són les 100 propostes per aconseguir que Catalunya se'n vagi a la merda i la patronal i Espanya segueixin vivint a les nostres costelles. Que en són de malparits i indesitjables els de Foment!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Toni fletxa Ripoll
27 de novembre de 2012, 10.34 h

Moltes empreses estan obligades a estar en patronals, però en realitat no els representen, i ells segueixen a la seva bola. És clar que la majoria de catalans ja no volem el pacte fiscal, volem la Independència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
L'única manera de crear riquesa i mantenir-la fletxa és alliberant-nos de qui ens expolia
26 de novembre de 2012, 20.23 h

http://www.youtube.com/watch?v=iS6REDrweFI&feature=plcp

Catalonia have 1000 years of History, during middle ages consolidates its expansion. The Catalan nation was be attacked by bourbon troops from 1707 to 1715, losing all the sovereignty and transferring all political power to Madrid. In 1808 Spain is consolidated like a only one state, with only one king: Jose I Bonaparte, the first King of Spain.
In 2010 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat








EDITORIAL fletxa

Alguns obliden massa aviat l’octubre republicà

Els grans grups de comunicació catalans, malgrat tots els diners rebuts, segueixen insultant els afectats per la repressió i els polítics que volen mantenir la seva aposta per la República. Aquests mitjans intenten que oblidem que més ... Llegir-ne més

publicitat


BLOGS enquestes

Joan Guerola
Contes d'en Jan Bosch 203 Digues-me, que fas aquí? 22
El Comunicado - JL Herrera El Comunicado - JL Herrera
Territorio CDR Comanche
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
La trobada de Quim Torra i el rei acapara la inauguració dels Jocs de la Mediterrània
Xavier Guarque Xavier Guarque
Ni una cosa, ni l'altra
Dolors Valls Dolors Valls
Valls o l'Escenari de l'Oportunisme
Vicenç Plans Vicenç Plans
La declaració de la RENDA 2017 (un record amarg) (22/6/2018)
Jaume Meneses Jaume Meneses
CARTA ALS TRES PRESIDENTS
Josep Pinyol Josep Pinyol
El Cercle d’Economia ha d’oferir la seva proposta al PP i C’s, no als independentistes


publicitat


#xocdetrens fletxa








ELS VÍDEOS fletxa

Les imatges d'una injustícia fruit d'un estat repressor

comentaris








publicitat





publicitat





publicitat



#CATALUNYAusurpada fletxa






logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.