El digital dels que votaran #SíSí. N. 3870. Divendres, 15 de desembre de 2017 07:12 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Societat Civil Catalana reclama a TV3 la versió unionista de "L'endemà"

L'entitat unionista presenta una queixa davant el CAC per l'emissió i la coproducció de 'L'endemà' a TVC i critica la manca de pluralitat de TVC

Comentaris 69  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

 (ACN).- Societat Civil Catalana ha presentat una queixa al CAC per l'emissió del documental 'L'endemà', coproduït per TVC. El vicepresident segon l'entitat, Josep Rosiñol, creu que TV3 està fent una labor "molt esbiaixada cap a el secessionisme" i defensa que exemples com 'L'endemà' van "en contra de la pluralitat". Per aquest motiu, l'entitat demana al CAC una investigació per verificar si s'ha emès material amb una durada i un horari similar per defensar una tesi contrària a l'independentisme. Així mateix, Societat Civil també ha reclamat al CAC que iniciï un estudi sobre els documentals emesos per TV3 els últims dos anys amb l'objectiu de demostrar la desproporció de projectes a favor de l'independentisme.

Comparteix
   


Etiquetes
Societat Civil Catalana ha lamentat que el documental "únicament recull plantejaments favorables a la secessió de Catalunya, sense comptar amb altes opinions". Quant a l'argument de la directora del documental, Isona Passola de no incloure en el documental cap defensor de l'unionisme amb l'argument que "no l'havia trobat", Rosiñol ha posat la seva organització "al servei de TVC per ajudar en la recerca d'aquesta altra visió".
 
Com exposen a la demanda presentada al CAC, Societat Civil Catalana creu que és evident que l'opció de la televisió pública catalana continua sent difondre produccions que "només reflecteixen els partidaris de la ruptura amb Espanya". Segons Rosiñol, aquest fet "va en detriment de la qualitat de la nostra democràcia" i defensa que calen uns mitjans públics "enriquidors" amb els que la societat pugui decidir amb "criteri i diferents punts de vista". El vicepresident segon ha demanat a TV3 que compleixi amb les pròpies lleis de la comunicació audiovisual de Catalunya i el llibre d'estil de la CCMA, i ha ironitzat que "sembla que estigui fet per incomplir-ho".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#69
8 de gener de 2015, 13.55 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#68
dfsgfga fletxa dfasdfdsfads
7 de gener de 2015, 17.53 h

La versió unionista de l'endemà fa segles que la tenim i no és més que l'espanyolització masoquista, a canvi de cap benefici.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#67
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
6 de gener de 2015, 21.10 h

#63 Aquesta és la millor resposta de totes.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
6 de gener de 2015, 21.08 h

Aquesta genteta està pirada, oi?
La directora n´és l´Isona Passola.
La productora és Massa d´Or Produccions.
El finançament va ser popular a través de Verkami.
I TV3 va co-participar com d´altres 6 entitats més.
Algú em pot explicar perquè aquests tarats demanen a TV3 que faci la rèplica a una pel.lícula, que ni han dirigit, ni produit i tampoc finançat?
Qui els entengui que els compri. Han de saber que de la seva banda, tenen tot un estado español, que està fent tot el que pot... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
6 de gener de 2015, 20.03 h

Per Catalunya no hi ha demà dins espanya, per això no hi ha verssió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
6 de gener de 2015, 17.12 h

#57 Ets de Osona. Per que aquet "ara pla", es de allá.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
maria fletxa bcn
6 de gener de 2015, 16.47 h

Es fàcil, seguiu el camí fet per la Sra. Passola, i finalment quan tingueu la peli a punt d' estrenar, feu-ne publicitat, i apa! a omplir cinemes, i vos compraran el DVD a dojo, i les cadenes de televisió faran cua per que accepteu uns calerons i arrodonir el pressupost, i les sales de tot Catalunya i que dic de tot Espanya i part de l' estranger estaran a vessar. ¿que espereu? Vos desitjo molta sort, de veritat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
jbm fletxa Palma
6 de gener de 2015, 15.48 h

L'haurien de demanar a Telecinco, a 13 TV, a Anena 3, a La Sexta, a canal 4, a TV 1, a TV 2, etc.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Pep Lluís fletxa OLESA DE MONTSERRAT
6 de gener de 2015, 15.27 h

Quan "L'Endemà" l'estrenin a TV1, A3, Tele5, Cuatro, Sexta, 13TV i alguna altre més, en parlarem. Fins llavors, vagin foten-se fulles. Igualtat per a tothom.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
Synera fletxa Barcelona
6 de gener de 2015, 14.01 h

La gran diferència entre ells i nosaltres:

Nosaltres els hi deixem votar NO a la independència
Ells no ens deixen votar SÍ

No saben el que és llibertat. Feixisme pur i dur. Són la INTOLERÀNCIA

Menys mal que no tallen cap bacallà


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat








#CATALUNYAusurpada fletxa











BLOGS enquestes

El Dietari del Procés El Dietari del Procés
Ningú no podrà indultar Iceta
Sergi Tarrés i Sales Sergi Tarrés i Sales
16 HORES AL DIA
Vicenç Plans Vicenç Plans
Victòries per a tota la vida, sempre recomençant: ara el 21D (14/12/2017)
Jordi Solà Coll
Només una part de la veritat. Opressió i independència de Catalunya
Carles Agustí Carles Agustí
ESTRATÈGIA I PROCÉS
Xai Negre Xai Negre
TANTES AJUDES SON BONES O DOLENTES
Xavier Guarque Xavier Guarque
La culpa és nostra
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
Luxemburg , l’alcohol i el tabac
publicitat


EDITORIAL fletxa

Els independentistes guanyaran sinó es creuen les enquestes

Som davant unes eleccions “il·legals” i cal que ho recordem. Els grans mitjans de comunicació tenen clar que volen acabar amb els independentistes i han descobert que les enquestes manipulades són una eina clara de desestabilització. ... Llegir-ne més







#xocdetrens fletxa






publicitat





publicitat



ELS VÍDEOS fletxa

#21D Silvia Bel posa veu al darrer vídeo de @juntsxcat

comentaris
publicitat







publicitat




logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.