El digital dels que votaran #SíSí. N. 3430. Dijous, 29 de setembre de 2016 12:04 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa Última actualització Divendres, 29 de gener de 2016 13:30 h

El Govern espanyol reclama al TC suspengui els càrrecs que incompleixin sentències

Denuncia que la creació de la comissió d'estudi del Procés Constituent desenvolupa la declaració independentista suspesa pel TC

Comentaris 15  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El Govern espanyol reclama al TC que declari "nul·la" la comissió d'estudi del Procés Constituent i ha acordat plantejar davant del tribunal un "incident d'execució de sentències" contra la creació per part del Parlament de la comissió d'estudi del Procés Constituent, apel·lant a l'article 92 de la Llei Orgànica del Tribunal Constitucional, precisament el que van afegir a la reforma de finals del 2015 per dotar el TC de la capacitat de multar o suspendre els càrrecs públics que incompleixin les seves sentències.   

Comparteix
   

També ha demanat un informe urgent al Consell d'Estat per analitzar la creació del departament d’Afers Exteriors que dirigeix ​​Raül Romeva. Segons ha explicat la vicepresidenta en funcions del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, l'executiu espanyol entén que malgrat que el Parlament va atorgar a la Comissió caràcter "d'estudi" en realitat "l'objecte i contingut" de la Comissió "infringeix l'ordre constitucional" i "en particular la sentència que va declarar inconstitucional i nul·la" la declaració independentista. El Govern també considera que el departament d’Afers Exteriors de la Generalitat "vulnera la competència exclusiva de l'Estat en matèria internacional".


lectures 4495 lectures Comentaris 15 comentaris

COMENTARIS fletxa taronja

item
#15
30 de gener de 2016, 17.21 h

-el Govern espanyol reclama al TC QUE suspengui els càrrecs que incompleixin sentències


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14

Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
fideli fletxa rdnes
30 de gener de 2016, 10.33 h

Quants del TC tenen compte a Suïssa, amb traspassos de comptes del PP?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12

Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Synera fletxa Barcelona
30 de gener de 2016, 04.32 h

La coloretes otra vez? Colorin colorado, su cuento se le ha acabado.

Apa! Agafa les maletes i posat a treballar per produir quelcom profitós, nena. Que ja no cola!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat.
29 de gener de 2016, 22.23 h




Ara el Govern de PPaPPanates del PP, demana al constitucional o al suprem o jo què sé a qui, que faci una llei AD HOC per poder matxucar l'independentisme català i destituir qui no faci allò que el govern creu que cal fer.



Se'ls veu el llautó: SI AMB LA PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA QUE VA SUCCEIR A FRANCO, ES VA ACCEPTAR UN PARTIT INDEPENDENTISTA COM ESQUERRA REPUBLICANA, PER QUÈ ARA PRETENEN IL.LEGALITZAR L'INDEPENDENTISME ?



L'estat espanyol ÉS UNA VERGONYA PER A LA HUMANITAT.

... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
|| || ★ || || PAÏSOS CATALANS : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat.
29 de gener de 2016, 22.18 h







L'estat espanyol és l'exemple més punyent de la NO separació de poders que ja fa 260 anys Montesquieu considerava imprescindible per a un estat de dret.


A l'estat espanyol, quan es jutja un etarra , per pressió del poder executiu (el govern) es fa una llei "ad hoc" per fer que l'etarra no pugui acollir-se a les reduccions de pena que qualsevol altra pres es pot acollir.


Després es jutja un banquer, i es posa a punt la "doctrina Botín", segons la qual, si no hi ha acusació del ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
29 de gener de 2016, 20.20 h

Per què sere aixeca el dit amb cara de mala llet quen parla de CAT.

És notori que età en guerra.

Doncs no passarà! HSi de cas provarà La Haia.

Ah! I ja és hora de que treballi en comptes de viure del qüento.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Josep C&C fletxa Girona
29 de gener de 2016, 19.18 h

#5,#6 Multiplicat per zero!

"En el PP no se pagan cantidades que no hayan sido registradas en la contabilidad del partido ni que de cualquier otra manera resulten fiscalmente opacas", aseguró el presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, en febrero. "Se confirman los indicios de la presunta existencia en el PP de una cierta corriente financiera de cobros y pagos continua en el tiempo, al margen de la contabilidad remitida por el partido al Tribunal de Cuentas", le ha contradicho el juez Pablo R... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa ADIOS MASS ADIOS . VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
29 de gener de 2016, 18.58 h

#4

QUERIDO NAZI,

tE NIEGO LA MAYOR rita barbera Y MARIANO RAJOY NUNCA, REPITO, NUNCA HAN SIDO IMPUTADOS O INVESTIGADOS POR NINGUN CASO DE CORRUPCION DE NINGUN TIPO.

POR TANTO, MIENTES DE FORMA GROSERA Y DEMOSTRABLE LO QUE RATIFICA COMO UN NAZI DE MANUAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






EDITORIAL fletxa

Espanya sense Govern, acord independentista a Catalunya i nervis al Grup Godó i Zeta

Les eleccions gallegues i basques deixen el panorama polític espanyol quasi idèntic. Sánchez aguantarà, Ciudadanos i Podemos s’autoeliminen i el PP espera amb ansietat les terceres eleccions espanyoles. És a dir, Espanya bloquejada, ... Llegir-ne més



BLOGS enquestes

Chema Clavero Chema Clavero
Això és nova política
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
Puigdemont posa sobre la taula l’horitzó independentista definitiu
Carles Agustí Carles Agustí
DEBATS
Xai Negre Xai Negre
POLÍTICA SENSE ÀNIMS DE LUCRE ?
Xavier Guarque Xavier Guarque
Al sortir de Catalunya
Màrius Viella Màrius Viella
Somiar amb el cel de les oques, sortirà car
Joan Lladonet Joan Lladonet
Llarga vida al castellà (espanyol)
Josep Maria Vall Josep Maria Vall
Feixisme al carrer
publicitat


#xocdetrens fletxa
















ENQUESTES enquestes

Aniràs al pregó alternatiu independentista de la Mercè?




95%



5%




Vots 829 vots   Comentaris 4


publicitat



giny















LES MÉS fletxa









logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.