El digital dels que votaran #SíSí. N. 3750. Dijous, 17 d'agost de 2017 19:21 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa Última actualització Diumenge, 6 d'agost de 2017 14:00 h

Fomento veu "fora de lloc" la reclamació salarial dels vaguistes d'Eulen al Prat

"Fem una crida als treballadors perquè les seves legítimes reivindicacions s'ajustin a la realitat", assenyala el secretari d'Estat d'Infraestructures

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Gómez-Pomar, secretari d'Estat d'Infraestructures reconeix que "la capacitat de solucionar Aena aquest conflicte és reduïda perquè han de ser l'empresa i els treballadors els que aconsegueixin a un acord".
El secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez Pomar, durant la conferència la XXI Trobada d'Economia de s'Agaró
El secretari d'Estat d'Infraestructures, Julio Gómez Pomar, durant la conferència la XXI Trobada d'Economia de s'Agaró
© Tània Tàpia

Comparteix
   


Etiquetes
El secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge, Julio Gómez-Pomar, ha considerat aquest diumenge que la reclamació dels treballadors d'Eulen en l'Aeroport de Barcelona-El Prat d'un augment salarial de més del 30% "està totalment fora de lloc" i no es correspon amb cap creixement salarial ni recuperació retributiva, per la qual cosa ha demanat als vaguistes que siguin raonables en les seves exigències.
 
"Fem una crida als treballadors perquè les seves legítimes reivindicacions s'ajustin a la realitat i a una reivindicació que tingui sentit en el terreny retributiu", ha demanat l'alt càrrec del Ministeri de Foment en declaracions als mitjans des de la Terminal 1 de l'Aeroport.
 
Aena i la seva capacitat "reduïda"
 
Gómez-Pomar ha confiat que Eulen i els seus treballadors puguin arribar a un acord "al més aviat possible" i ha recordat que Aena ha convocat a les parts aquest mateix diumenge.
 
Ha reconegut que "la capacitat de solucionar Aena aquest conflicte és reduïda perquè han de ser l'empresa i els treballadors els que aconsegueixin a un acord", però ha indicat que el gestor aeroportuari pressionarà perquè s'arribi a l'enteniment.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
7 d'agost de 2017, 11.06 h

Normal, com que ell és un fill de puta que viu de robar a els altres per pagar els seus vicis i putes, i li molesta que els treballadors reclamin els seus drets


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Emili fletxa Terrassa
7 d'agost de 2017, 09.17 h

Ens diu el titular: Fomento veu "fora de lloc" la reclamació salarial dels vaguistes d'Eulen al Prat
"Fem una crida als treballadors perquè les seves legítimes reivindicacions s'ajustin a la realitat", assenyala el secretari d'Estat d'Infraestructures

Colla de Fariseus tots plegats Començant per a qui ha contractat Eulen, per Eulen mateix i i per Fomento per no fer-hi res de res, plorant per fora però rient per dins. Contra Catalunya tot s'hi val, oi?!!!! Fins quant? fins l'1 d'Octubre !... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
independencia JA!! fletxa Catalunya lliure
7 d'agost de 2017, 06.43 h

Una pocavergonya impressionant, mereix que i dediquin un carrera a madrid.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
6 d'agost de 2017, 21.11 h

CAL TANTA GOMINA PER FER-SE L'IMPORTANT?

PERQUÈ A NIVELL PERSONAL, D'IMPORTANT NO EN TÉ RES DE RES AQUEST HOME


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
fideli fletxa rdnes
6 d'agost de 2017, 16.05 h

Fomento, ja veus els teus amics, españa, lo inútils que són...i tu amb ells, per complicitats....


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






BLOGS enquestes

Jaume Corbera Jaume Corbera
100 anys de la simbiosi Alcover-Moll
Xavier Guarque Xavier Guarque
Si fins i tot ells ho reconèixen...
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
46. Comença la fase final
Francesc Bonastre i Santolària
Pineda de Mar (Dels pressuposts participatius a la revetlla del PSC)
Joan Lladonet Joan Lladonet
Com veu el procés català un espanyol assenyat
Oriol Bosch Oriol Bosch
L'irresistible amor de la vida
Jaume Meneses Jaume Meneses
De brètols i galifardeus
Joan Guerola
Contes d'en Jan Bosch 157 Qui pregunta per mi? 3
publicitat


#xocdetrens fletxa






publicitat



EDITORIAL fletxa

Si ens quedem a Espanya: el caos de l’aeroport com símptoma d’un Estat que ens tracta com a colònia

Diu la “llegenda” que en plena tramitació de l’estatut a Madrid, Joan Puigcercós li va posar una condició a Alfredo Pérez Rubalcaba pel si a l’estatut per part dels republicans; el traspàs dels aeroports a la Generalitat, la proposta ... Llegir-ne més



giny







publicitat







LES MÉS fletxa















logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.