directe ! a La República. N. 4058. Dijous, 21 de juny de 2018 17:54 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

ERC reclama suspendre les comissions de l'Ajuntament de Barcelona davant de "l'estat d'excepció"

La Guàrdia Civil està fent diverses entrades en organismes de la Generalitat, entre ells el Departament d'Economia

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha reclamat suspendre la celebració de les comissions del consistori que han de tenir lloc durant aquest dimecres davant de "l'estat d'excepció" que està patint, a parer seu, Catalunya.

Comparteix
   


Etiquetes
"Hem demanat suspendre les comissions perquè això és un estat d'excepció que no tolerarem", ha comunicat via Twitter. En tot cas, els republicans no hi assistiran.

Aquest dimecres està prevista la comissió de Presidència i Seguretat, on precisament es tracten algunes iniciatives relatives a l'1-O, a l'acord entre Ajuntament i Generalitat per poder votar i també al paper de la Guàrdia Urbana. Bosch també ha repiulat crides a la mobilització davant del departament.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
................. fletxa :::::::::::::::::::::::
21 de setembre de 2017, 07.52 h

#4 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
20 de setembre de 2017, 13.39 h

#3

AQUI EN EL CNI HEMOS ABIERTO UNAS BOTELLAS DE CHAMPANGE (no de cava que es pipi de caballo) para celebrar las buenas noticias


que pena me dabais y que asco me dais


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
20 de setembre de 2017, 10.46 h

#1 Si si, veurem a on acabarà espanya, això no s'ha acabat. Es nota que esteu neviosos, ni un sol suport


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
20 de setembre de 2017, 10.28 h




#1


QUÈ ET PASSA, PPOBRA PPALURDA FRANQUISTA ANAL·F·ALBERTO, QUE FAS AQUESTS RARS SONS . . . G U T U R A L S ??!!


QUE POTSER SE T'HA "ATRAGANTADO" LA DARRERA VERGA QUE MAMAVES?




Recorda que jo sempre t'he donat SAVIS I DESINTERESSATS consells com el de que no mariconegis tant, PPalurdeta !!




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
QUERIDO NAZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
20 de setembre de 2017, 09.46 h




JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA JUA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat








EDITORIAL fletxa

Alguns obliden massa aviat l’octubre republicà

Els grans grups de comunicació catalans, malgrat tots els diners rebuts, segueixen insultant els afectats per la repressió i els polítics que volen mantenir la seva aposta per la República. Aquests mitjans intenten que oblidem que més ... Llegir-ne més

publicitat




BLOGS enquestes

Vicenç Plans Vicenç Plans
El dret a decidir, un consens suficient per a la independència (21/6/2018)
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
Garcia Albiol humilia el PSC mentre es carrega el govern de Dolors Sabater a Badalona
Josep Pinyol Josep Pinyol
El Cercle d’Economia ha d’oferir la seva proposta al PP i C’s, no als independentistes
Jordi Matas i Dalmases Jordi Matas i Dalmases
Parlamentarisme embogit
Joan Puig i Cordon Joan Puig i Cordon
Teresa Cunillera, tota una vida dedicada a les clavegueres del PSOE
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
La UE . Un zero a l’esquerra ?
Jordi Vàzquez i Mir Jordi Vàzquez i Mir
Demà neix la Consulta Cívica per les Polítiques Lingüístiques del Català de l’Alguer
Joan Lladonet Joan Lladonet
Sense diàleg i amb cossos de seguretat prepotents
publicitat


#xocdetrens fletxa








ELS VÍDEOS fletxa

Les imatges d'una injustícia fruit d'un estat repressor

comentaris








publicitat





publicitat





publicitat



#CATALUNYAusurpada fletxa






logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.