directe ! a La República. N. 4056. Dimarts, 19 de juny de 2018 17:58 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Referèndum sobre la independència doble fletxa

Colau reclama "diàleg real i no epistolar"

L'alcaldessa avisa els dos presidents que en clau econòmica i social no es pot allargar aquesta "incertesa"

Comentaris 7  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reclamat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que practiquin el "diàleg real i no l'epistolar".
El coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
El coordinador general de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
© Patrícia Mateos

Comparteix
   


Etiquetes
Durant la presentació de la conferència de Xavier Domènec en el marc del Fòrum Europa Tribuna Catalunya, Colau no ha valorat la rèplica de Puigdemont al requeriment de Rajoy però sí que ha carregat contra el popular per haver plantejat el diàleg com una "rendició".

"I això és un error, perquè si tu la primera resposta que demanes a l'interlocutor la situes com una rendició, està clar que aquest diàleg no serà fructífer", ha argumentat. Ha reclamat als dos dirigents que facin cas al clam majoritari de diàleg i que acabin amb aquesta situació "d'incertesa".

"En clau econòmica i social no ens podem permetre allargar aquest període", ha reblat. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
16 d'octubre de 2017, 15.45 h



#4


HUAH HUAH HUAH . . . LA PPOBRA PPALURDA NO ESCARMENTA I "VIENE A POR MÁS" . . .



Bé, PPalurdeta franquista, NO ET DEFRAUDARÉ.



Mira PPobreta, tu, buscant estelades a ANDORRA (en les hores que la cuina del restaurant et deixava lliure, suposo) em fas pensar amb Diogenes Rodríguez.




Si Diògenes el cínic buscava "un home" amb una llanterna a plena llum del dia, Diogenes Rodríguez, a plena llum del dia i amb una llanterna potentíssima buscava . . . LA FOSCOR !! !! !! !!




... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
16 d'octubre de 2017, 14.05 h

#4

BUGO...BUGO...BUGO...BUGO...BUGO...BUGO....añádele la R. Tienes fecha de caducidad..? PORQUE ERES ABURRIDO.........


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
16 d'octubre de 2017, 14.03 h

#4

Al aragoneses, QUE LI PASA....? QUE TE EL MAL DE SANVICTO QUE ES REPETEIX....REPETEIX......REPETEIX....REPETEIX....... i no sè si usa las alcalines.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
16 d'octubre de 2017, 12.59 h

QUERIDOS NAZIS

HE ESTADO UNOS DIAS EN ANDORRA, DONDE NO HE VISTO NI UNA PUTA ESTELADA, Y REGRESO CON LA DUDA QUE TIENE TODO EL MUNDO, DESDE LA CUP HASTA RAJOY, ¿SE HA DECLARADO LA INDE O NO?

APARENTEMENTE TENEIS EL RECORD DEL ESTADO CON MENOR DURACION DE LA HISTORIA (unos 8 segundos que fue lo que duraron los aplausos), YA LO TENIAIS ANTERIORMENTE QUE FUE LO QUE TARDO LA II REPUBLICA EN ENCARCELAR AL GOLPISTA COMPANYS. ESO OS HA PROVOCADO EL ESTADO DE FRUSTRACION GENERAL (ya pronosticado por... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
|| || ★ || || PAÍS CATALÀ : DE SALSES A GUARDAMAR, DE FRAGA A MAÓ, UNA SOLA LLENGUA, UNA SOLA NACIÓ . . . . . . || || ★ || || fletxa L'estat espanyol per als espanyols i un estat català per als catalans. Volem un estat on la nostra llengua sigui oficial en tot l'estat
16 d'octubre de 2017, 12.54 h




Tu, Ada Colau, reclama tot allò que et vingui de gust reclamar, només faltaria. Fins i tot si reclames LA LLUNA EN UN COVE.


Ara bé, NO T'ESTRANYI QUE ALGUNS DE NOSALTRES ENS RECARGOLEM DE RIURE.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 d'octubre de 2017, 12.53 h



Colau, no ens espatllis la astucia que es la base de la nostre política, davant un SORD, MUT I CEC........


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joaquim fletxa Juià
16 d'octubre de 2017, 11.38 h

Colau ¡¡¡ tu ai que ets una "epístola"


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat








EDITORIAL fletxa

Alguns obliden massa aviat l’octubre republicà

Els grans grups de comunicació catalans, malgrat tots els diners rebuts, segueixen insultant els afectats per la repressió i els polítics que volen mantenir la seva aposta per la República. Aquests mitjans intenten que oblidem que més ... Llegir-ne més

publicitat




BLOGS enquestes

Jordi Matas i Dalmases Jordi Matas i Dalmases
Parlamentarisme embogit
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
L’1 d’Octubre segueix detonant-ho tot
Vicenç Plans Vicenç Plans
La transparència és una actitud que no poden regular les lleis (18/6/2018)
Joan Puig i Cordon Joan Puig i Cordon
Teresa Cunillera, tota una vida dedicada a les clavegueres del PSOE
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
La UE . Un zero a l’esquerra ?
Jordi Vàzquez i Mir Jordi Vàzquez i Mir
Demà neix la Consulta Cívica per les Polítiques Lingüístiques del Català de l’Alguer
Joan Lladonet Joan Lladonet
Sense diàleg i amb cossos de seguretat prepotents
Joan Guerola
Contes d'en Jan Bosch 202 Digues-me, que fas aquí? 21
publicitat


#xocdetrens fletxa








ELS VÍDEOS fletxa

Les imatges d'una injustícia fruit d'un estat repressor

comentaris








publicitat





publicitat





publicitat



#CATALUNYAusurpada fletxa






logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.