El digital dels que votaran #SíSí. N. 3846. Dimecres, 22 de novembre de 2017 02:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

PDeCAT exigeix a Colau que demani perdó per haver reclamat explicacions al govern empresonat

El Grup Demòcrata vol parlar amb Colau però li reclama que materialitzi la ruptura amb el PSC i canviï d'actitud amb l'oposició

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El portaveu del Grup Demòcrata, Jaume Ciurana, ha assegurat que estan oberts i tenen la "màxima predisposició" a parlar amb el govern de BComú, però ha reclamat a l'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que primer materialitzi el trencament amb el PSC i alhora canviï d'actitud amb l'oposició. 
El líder del Grup Demòcrata a Barcelona, Xavier Trias
El líder del Grup Demòcrata a Barcelona, Xavier Trias
© Patrícia Mateos

Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, ha exigit a Colau que demani perdó per haver reclamat explicacions al govern empresonat. "No sóc cap endeví si dic que entrar en el govern és altament improbable i impossible per l'actitud quotidiana i sistemàtica de Colau.

Tenim la mà estesa, volem seure i parlar de tot, però dependrà de l'actitud de BComú", ha argumentat en roda de premsa, on ha afegit que abans de tot caldrà veure si la ruptura amb el PSC és "cosmètica o real".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
agromenauer fletxa gracies Chiquito EPD
14 de novembre de 2017, 00.28 h

#2 franquista


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
QUERIDO NA ZI-ONANISTA "zapustarrastroso" JUAN RUIZ SOLANAS aka como SUPERCAT de Figueras-Gerona: Tus palabras resuenan en mis oídos como un zumbido de moscas. fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (logicamente dentro de TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
13 de novembre de 2017, 16.45 h

ua jua jua jua ju jua

la pnsati, la mari carmen forcadell, el fuigtonton, todos estan reculando, que era simbolica, que no era de verdad, que era una broma Mariano


NO SABEN COMO VENDER A LOS FRUSTRADOS NAZIS QUE NA DE NA


QUE PENA ME DABAN TODOS Y QUE ASCO ME DAN


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de novembre de 2017, 13.07 h



Es molt ambiciosa i fica la "pata", tot sovint......


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat




#CATALUNYAusurpada fletxa







EDITORIAL fletxa

Sense un cop de força democràtic no guanyarem la República Catalana

Sense cap mena de dubte els independentistes guanyaran les eleccions “il·legals” del 21D i segurament ho faran amb més diferència que mai, fins i tot poden superar el 50% més un dels vots i s’acabarà el mite que els independentistes ... Llegir-ne més



BLOGS enquestes

Vicenç Plans Vicenç Plans
La violència institucional o la instigada (21/11/2017)
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
L’efecte Puigdemont fa tremolar les enquestes
Alethéia
Veneçuela i Catalunya, Catalunya i Veneçuela
Jordi Aviñó
Què ens podem endur de l’habitació d’un hotel i què no?
Josep Pinyol Josep Pinyol
L’estratègia unilateral, un èxit inqüestionable. La repressió condemnada al fracàs
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
Violència antiga versus candidesa política
Joan Lladonet Joan Lladonet
Manipula que alguna cosa queda
El Comunicado - JL Herrera El Comunicado - JL Herrera
El Poder
publicitat




publicitat



publicitat



#xocdetrens fletxa






publicitat





ENQUESTES enquestes

A qui votaràs el 21-D?




35%



30%



3%



1%



1%



2%



24%



1%



1%



1%




Vots 8320 vots   Comentaris 23








publicitat





publicitat







publicitat



logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.