directe ! a La República. N. 4055. Dilluns, 18 de juny de 2018 17:13 h


directe!cat


acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Antonio Baños porta dormint dues nits a Plaça Catalunya reclamant l'alliberament dels presos polítics

L'acompanyen un grup de persones que han anat fent activitats a la plaça

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- Un grup de persones porten dues nits acampats a la plaça de Catalunya per demanar l'alliberament dels "presos polítics" en referència a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Es tracta d'una acció que va començar divendres passat a la nit. A través del seu compte de Twitter, el periodistes i exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha anat informant sobre l'acció. "El 15-D segueix a plaça de Catalunya! Després de la concentració tots a la plaça a fer nit pels presos. No els oblidem! Seguim al carrer! #15D", piulava aquest dissabte en referència a les concentracions convocades a les 20h davant dels ajuntaments amb motiu dels dos mesos de l'empresonament dels 'Jordis'. Baños també ha penjat un vídeo a les xarxes socials en què ensenya el "campament del 15D" i fa una crida als ciutadans perquè s'acostin a la plaça de Catalunya. En el vídeo també es veuen murals per deixar missatges per als "presos polítics".
 
antonio baños
Antonio Baños despertant-se a Plaça Cataluya aquest matí

Comparteix
   


Etiquetes
En el vídeo de Baños es poden veure dos morals, un dedicat als presos a Soto del Real (Jordi Sànchez i Jordi Cuixat) i un altre per als presos a Estremera (Oriol Junqueras i Joaquim Forn). El periodista explica que és la segona nit "de vetlla" al campament del 15D, un campament que té l'objectiu de recordar que hi ha "presos polítics" i per reclamar que tornin a casa. 
 
Josep Maria Mainat també s'ha fet ressò de l'acampada a través del seu compte de Twitter. "Acampats a la plaça de Catalunya, omplint-la de groc per la llibertat dels presos polítics! I aquesta nit també hi serem. Si sou per Barcelona i us hi voleu acostar en algun moment, sereu molt benvinguts", ha piulat aquest dissabte.

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
18 de desembre de 2017, 11.06 h

GRANS TOTS ELS LLUITADORS APARCATS A LA PLAÇA CATALUNYA, ELS ULTRES ELS HAN ASSETJAT, SABEN QUE TENEN EL BENEPLÀCIT INSULTANT A LA INTEL·LIGÈNCIA I LA DEMOCRÀCIA , LA IMPUNITAT PER ACCIONS FEIXISTES ÉS ABSOLUTA TOSTEMPS, CAP NOVETAT ANTONIO BAÑOS, I TOTA LA CUP GRANS ACTORS A FAVOR DELS DRETS DEL POBLE, TREPITJATS DE SEGLES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
18 de desembre de 2017, 09.33 h

L'Antonio Baños fa dues nits que dorm a la plaça Catalunya per reclamar l'alliberament /
Fa dues nits que L'Antonio Baños dorm a la plaça Catalunya per reclamar l'alliberament.
.
Ni "porta" ni "a plaça"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de desembre de 2017, 16.40 h

https://www.youtube.com/watch?v=CS1cedhp8p8

El 21D, guanyarem. Per si no ha quedat clar. I li tornarem a donar una lliçó de democràcia a l'Estat Espanyol. i l'elit de la UE.
Ara o mai. ARA O MAI. ARA O MAI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de desembre de 2017, 12.30 h



Se de molta gent que hi ha estat........

Peró després de las declaracions de ahir de la enana a Catalunya, que mes contingut dictador y franquista ja no pot tindre, veig que tindrem que lluitar amb rod.wailers.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






EDITORIAL fletxa

Alguns obliden massa aviat l’octubre republicà

Els grans grups de comunicació catalans, malgrat tots els diners rebuts, segueixen insultant els afectats per la repressió i els polítics que volen mantenir la seva aposta per la República. Aquests mitjans intenten que oblidem que més ... Llegir-ne més



publicitat


BLOGS enquestes

Vicenç Plans Vicenç Plans
La transparència és una actitud que no poden regular les lleis (18/6/2018)
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
Valls remena la cua entre el bloc del 155
Joan Puig i Cordon Joan Puig i Cordon
Teresa Cunillera, tota una vida dedicada a les clavegueres del PSOE
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
La UE . Un zero a l’esquerra ?
Jordi Vàzquez i Mir Jordi Vàzquez i Mir
Demà neix la Consulta Cívica per les Polítiques Lingüístiques del Català de l’Alguer
Joan Lladonet Joan Lladonet
Sense diàleg i amb cossos de seguretat prepotents
Joan Guerola
Contes d'en Jan Bosch 202 Digues-me, que fas aquí? 21
El Comunicado - JL Herrera El Comunicado - JL Herrera
Los Borbones hacen República


publicitat


#xocdetrens fletxa








ELS VÍDEOS fletxa

Les imatges d'una injustícia fruit d'un estat repressor

comentaris








publicitat





publicitat





publicitat



#CATALUNYAusurpada fletxa






logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.