El digital dels que votaran #SíSí. N. 3904. Dijous, 18 de gener de 2018 15:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Antonio Baños porta dormint dues nits a Plaça Catalunya reclamant l'alliberament dels presos polítics

L'acompanyen un grup de persones que han anat fent activitats a la plaça

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

ACN Barcelona .- Un grup de persones porten dues nits acampats a la plaça de Catalunya per demanar l'alliberament dels "presos polítics" en referència a Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Es tracta d'una acció que va començar divendres passat a la nit. A través del seu compte de Twitter, el periodistes i exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha anat informant sobre l'acció. "El 15-D segueix a plaça de Catalunya! Després de la concentració tots a la plaça a fer nit pels presos. No els oblidem! Seguim al carrer! #15D", piulava aquest dissabte en referència a les concentracions convocades a les 20h davant dels ajuntaments amb motiu dels dos mesos de l'empresonament dels 'Jordis'. Baños també ha penjat un vídeo a les xarxes socials en què ensenya el "campament del 15D" i fa una crida als ciutadans perquè s'acostin a la plaça de Catalunya. En el vídeo també es veuen murals per deixar missatges per als "presos polítics".
 
antonio baños
Antonio Baños despertant-se a Plaça Cataluya aquest matí

Comparteix
   


Etiquetes
En el vídeo de Baños es poden veure dos morals, un dedicat als presos a Soto del Real (Jordi Sànchez i Jordi Cuixat) i un altre per als presos a Estremera (Oriol Junqueras i Joaquim Forn). El periodista explica que és la segona nit "de vetlla" al campament del 15D, un campament que té l'objectiu de recordar que hi ha "presos polítics" i per reclamar que tornin a casa. 
 
Josep Maria Mainat també s'ha fet ressò de l'acampada a través del seu compte de Twitter. "Acampats a la plaça de Catalunya, omplint-la de groc per la llibertat dels presos polítics! I aquesta nit també hi serem. Si sou per Barcelona i us hi voleu acostar en algun moment, sereu molt benvinguts", ha piulat aquest dissabte.

 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
18 de desembre de 2017, 11.06 h

GRANS TOTS ELS LLUITADORS APARCATS A LA PLAÇA CATALUNYA, ELS ULTRES ELS HAN ASSETJAT, SABEN QUE TENEN EL BENEPLÀCIT INSULTANT A LA INTEL·LIGÈNCIA I LA DEMOCRÀCIA , LA IMPUNITAT PER ACCIONS FEIXISTES ÉS ABSOLUTA TOSTEMPS, CAP NOVETAT ANTONIO BAÑOS, I TOTA LA CUP GRANS ACTORS A FAVOR DELS DRETS DEL POBLE, TREPITJATS DE SEGLES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
18 de desembre de 2017, 09.33 h

L'Antonio Baños fa dues nits que dorm a la plaça Catalunya per reclamar l'alliberament /
Fa dues nits que L'Antonio Baños dorm a la plaça Catalunya per reclamar l'alliberament.
.
Ni "porta" ni "a plaça"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
17 de desembre de 2017, 16.40 h

https://www.youtube.com/watch?v=CS1cedhp8p8

El 21D, guanyarem. Per si no ha quedat clar. I li tornarem a donar una lliçó de democràcia a l'Estat Espanyol. i l'elit de la UE.
Ara o mai. ARA O MAI. ARA O MAI.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
17 de desembre de 2017, 12.30 h



Se de molta gent que hi ha estat........

Peró després de las declaracions de ahir de la enana a Catalunya, que mes contingut dictador y franquista ja no pot tindre, veig que tindrem que lluitar amb rod.wailers.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat








EDITORIAL fletxa

Que La Vanguardia i El Periódico no ens marquin el full de ruta

Els dos grans grups de comunicació estan immersos en una ofensiva per impedir que Puigdemont sigui investit president i ja marquen el relat en tertúlies matinals de mitjans espanyols i també catalans en el sentit d’assenyalar Puigdemont ... Llegir-ne més



publicitat



ELS VÍDEOS fletxa

[Vídeo] Mai oblidarem aquell #1O i aquest magnífic vídeo del @sergipinkman ens hi ajuda #Llibertatpresospolítics

comentaris

BLOGS enquestes

Josep M. Torres Josep M. Torres
Recosir Catalunya? Declaració simbòlica?
Xavier Guarque Xavier Guarque
Un dia arribarà
Josep Maria Loste Josep Maria Loste
Ha arribat l’hora de persistir
El Dietari del Procés El Dietari del Procés
L'independentisme comença a recuperar posicions
Vicenç Plans Vicenç Plans
La proximitat de la injustícia: aprendre a resistir més (17/1/2018)
Cesc Batlle Cesc Batlle
No tenim el mandat
Miquel Estruch Miquel Estruch
Jo no sóc com tu. (Carta a l'Oriol Junqueras)
Estanis Alcover Estanis Alcover
El futur del periodisme de proximitat encara promet




publicitat



#CATALUNYAusurpada fletxa







#xocdetrens fletxa








publicitat





publicitat








logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.